Interieurverzorging

Interieurverzorging

Citation Clean kan de complete interieurverzorging van uw kantoorpand, hotel, school, of andere objecten uit handen nemen. Wanden, vloeren, bureaus alles wat dagelijks of op een andere termijn schoongemaakt moet worden verzorgen wij. Met behulp van een naadloos op elkaar afgestemde planning zorgen we ervoor dat alles op tijd wordt schoongemaakt. Zo geniet u van een bedrijf wat altijd schoon en fris is op iedere locatie. Onze ervaren medewerkers zijn goed opgeleid zodat zij precies weten wat de werkwijze van Citation Clean inhoudt.

De werkwijze die wij hanteren als bedrijf is zeer efficiënt. Zo zijn niet alleen de werkzaamheden goed ingepland, maar ook als bedrijf weten wij als geen ander dat kosten belangrijk zijn. Scherpe tarieven tegen de beste dienstverlening. Om uw goederen en onze werknemers te beschermen werken wij niet met chemische schoonmaakmiddelen. Door het gebruik van milieuvriendelijk biologische zeep zijn we als bedrijf ook millieuvriendelijk.

De werkwijze

In samenspraak met u gaan we een planning maken wanneer en wat we moeten schoonmaken. Dit kunnen zowel werkzaamheden zijn welke één keer per jaar uitgevoerd moeten worden (vloer reinigen en in de was zetten), als dagelijkse werkzaamheden (stofzuigen). Wij kunnen de werkzaamheden afstemmen naar uw budget. We hanteren korte lijnen voor de communicatie, hierdoor kunnen snel ingrijpen bij veranderingen in de werksituatie. Bij ziekte van onze medewerkers zorgen we altijd voor vervangende schoonmakers, dit gaat nooit ten koste van de kwaliteit. We weten hoe belangrijk een representatief bedrijf is voor eventuele gasten en werknemers. Hebt u vragen dan kunt u altijd een werknemer die ter plaatse is aanspreken. Door middel van het logboek kunt u alles volgen wat er gebeurd als u er niet bent tijdens het schoonmaken. Citation Clean is niet alleen schoonmaken, onze passie is een schone werkomgeving voor uw bedrijf op ieder moment.