Interieurverzorging

Interieurverzorging

Citation Clean Schoonmaakdiensten BV kan de complete interieurverzorging en onderhoud van uw bedrijf, instelling, of andere objecten uit handen nemen. Met behulp van een naadloos op elkaar afgestemde werkschema zorgen wij ervoor dat u en uw medewerkers het gehele jaar mogen genieten van een schone werkplek. Evenzo belangrijk, uw bedrijf is ook uw visitekaartje!

Onze ervaren medewerkers zijn goed opgeleid zodat zij precies weten wat de werkwijze van Citation Clean Schoonmaakdiensten BV inhoud. Onze werkwijze is zeer efficiënt en effectief, waardoor de kosten voor u zo laag mogelijk blijven. Scherpe tarieven tegen de beste dienstverlening.

De werkwijze

In samenspraak met u maken we een planning wanneer en wat er moeten worden schoongemaakt. Dit kunnen zowel werkzaamheden zijn welke één of meerdere keren per jaar uitgevoerd moeten worden, zoals o.a. specialistisch vloeronderhoud, dieptereiniging tapijt of bureaustoelreiniging als dagelijkse werkzaamheden. Wij kunnen de werkzaamheden afstemmen naar uw budget. We hanteren korte lijnen voor de communicatie, hierdoor kunnen we snel ingrijpen bij veranderingen in de werksituatie. Bij ziekte van onze medewerkers zorgen we altijd voor vervangende schoonmakers, die eerder al 1 op 1 zijn ingewerkt, dit gaat dus nooit ten koste van de kwaliteit. Citation Clean is niet alleen schoonmaken, onze passie is een schone werkomgeving voor uw bedrijf op ieder moment.

Een goed advies evenals transparant zijn over de werkwijze vinden wij heel gewoon. Uw bedrijf is het visitekaartje, wilt u de werkzaamheden periodiek evalueren dan is dit mogelijk, we willen graag dat u tevreden bent en blijft over ons werk. Kwaliteit en kosten zijn voor ons belangrijk om zo een duurzame lange relatie op te bouwen met onze klanten. Is uw bedrijfspand groot dan maken we deelplannen, de frequentie en werkzaamheden kunnen we daarop aanpassen. Voor u betekent dit kwaliteit, efficiëntie en een aantrekkelijk tarief met maximaal resultaat.

Informeer naar de mogelijkheden om ook voor uw bedrijf of instelling een maatwerkoplossing te leveren.