Glasbewassing

Glasbewassing

Glazenwassen is een vak apart, dit werk moet worden uitgevoerd door ervaren mensen. Citation Clean beschikt over ervaren gespecialiseerd personeel met oog voor kwaliteit en veiligheid. Voor de staat en het onderhoud van uw pand is glazenwassen van groot belang. De eerste indruk van een bedrijf is de buitengevel en de staat van het glaswerk. Het is belangrijk dat dit vakkundig wordt gedaan, om in de toekomst problemen te voorkomen van uw gevel. Bij elke wasbeurt van uw ramen worden kozijnen en waterslagen ook gereinigd. In overleg met u kunnen we kijken wat de veiligste manier is, en op welke frequentie het beste voor uw pand is.

Na inventarisatie van de werkzaamheden bepalen we in overleg wat de veiligste methode is om uw pand te onderhouden. Met de ladder is maar een beperkte hoogte mogelijk door de ARBO wetgeving, telescoopbewassing is mogelijk met gedemineraliseerd water voor een streeploos effect voor de op moeilijk bereikbare plaatsen. Door eigen materialen in te zetten kunnen we uw pand glazenwassen voor een zeer scherpe prijs. Onze reinigingstechnieken kunnen altijd en overal ingezet worden bij ieder pand. Tot op 15 meter hoogte kunnen we met de telescoopbewassing de ramen wassen. Ook voor telescoopbewassing is de hoogte beperkt door de ARBO wetgeving.

Een goed advies evenals transparant zijn over de werkwijze vinden wij heel gewoon. Uw bedrijf is het visitekaartje, wilt u de werkzaamheden periodiek evalueren dan is dit mogelijk, we willen graag dat u tevreden bent en blijft over ons werk. Kwaliteit en kosten zijn voor ons belangrijk om zo een duurzame lange relatie op te bouwen met onze klanten. Is uw bedrijfspand groot dan maken we deelplannen, de frequentie en werkzaamheden kunnen we daarop aanpassen. Voor u betekent dit kwaliteit, effici├źntie en een aantrekkelijk tarief met maximaal resultaat.