Over Citation Clean

OVER CITATION CLEAN

Het is augustus 2008 als mevrouw M.L. Aerts-Castro besluit om haar eigen schoonmaakbedrijf te starten. Haar jarenlange ervaring in de branche neemt ze op dat moment mee.

Vanaf de start in 2008 tot op heden is Citation Clean een snelgroeiend, solide en betrouwbare schoonmaakpartner voor het MKB, met inmiddels een dertigtal enthousiaste en vakkundige werknemers. Wij kunnen u alles uit handen nemen m.b.t. schoonmaak, maar ook de levering van hygiene gerelateerde systemen en artikelen. Wij zijn een schoonmaakbedrijf dat zijn diensten aanbiedt in de Regio’s Tilburg, Breda, Eindhoven en Den Bosch.

Wij zijn werkzaam in de volgende sectoren:
Laboratoria
Medische praktijken
Kantoorpanden
Scholen
Hotels
Campings
Horeca
Directie & schaftunits

Onze doelstelling

Wij stellen onszelf als doel u als client compleet de zorg uit handen te nemen wat betreft de schoonmaak van uw bedrijf of instelling. Dit maakt dat u zich volledig kunt richten op uw core business. Wij maken uw persoonlijke wensen onze business: deze wensen geven wij door aan onze werknemers d.m.v. intensieve begeleiding bij de start van zijn of haar werkzaamheden op uw object en zorgen er voor dat deze perfect worden nageleefd.

Leerbedrijf

Wij zijn een erkend leerbedrijf sinds 2011 en zijn daardoor ook opgenomen in het register van erkende leerbedrijven, erkend door de Minister van onderwijs, cultuur en wetenschap. Als bedrijf en werkgever vinden wij het belangrijk dat (jonge) mensen een kans krijgen op de arbeidsmarkt, op deze manier dragen wij graag bij aan onze maatschappelijke verantwoordelijkheid. Daarom is Citation Clean Schoonmaakdiensten een erkend leerbedrijf geworden via Savantis. Dit verzekert mensen niet alleen van een gedegen bedrijfsopleiding maar geeft ook aan dat wij investeren in de toekomst en een hoge betrokkenheid bij de schoonmaakbranche tonen.

Service uitgebreid

Vanaf begin 2013 leveren wij voor bedrijven en instellingen een uitgebreid pakket aan persoonlijke hygiene. Denk hierbij aan allerlei dispensers zoals handdoekrol, hand zeep, luchtverfrisser en toiletpapiersystemen, uiteraard ook de daarbij behorende vullingen. Indien men dit wenst kunnen wij als uw schoonmaakpartner ook de voorraad hiervan beheren en aanvullen wanneer dit nodig is.

Planning

Wij hebben een werkprogramma waarin alle voorkomende zaken staan die in een gebouw aanwezig kunnen zijn. Hierdoor komt alles aan bod wat moet worden schoongemaakt. Uiteraard niet elke dag alles, maar de werkzaamheden zijn dusdanig op elkaar afgestemd dat uw gebouw het hele jaar door schoon is.