Vloeronderhoud

Vloeronderhoud

Een mooie schone vloer is de eerste indruk van uw bedrijf als klanten u bezoeken. Ook voor de veiligheid van de werknemers is het belangrijk dat de vloer in iedere ruimte op de juiste manier wordt gereinigd, niet iedere vloer is geschikt voor dezelfde behandeling. Een productievloer vergt een andere behandeling dan een kantoorvloer. Citation Clean kan verschillende manieren verzorgen voor het onderhoud van uw vloer.

Een linoleumvloer is onverslijtbaar mits u het onderhoud op de juiste wijze laat uitvoeren.

Voor vloeren van natuursteen, marmer en bijvoorbeeld travatin doen we alle benodigde behandelingen die vereist zijn om weer een goed uitziende vloer te creëren.

Ook het reinigen van tapijt kunt u door ons uit laten voeren, wij gebruiken hiervoor een aantal technieken.

Bij Citation Clean bent u er zeker van dat uw vloer de behandeling krijgt welke nodig is. Of dit nu onderhoud of reiniging betreft, onze gespecialiseerde personeel weet precies welke behandeling nodig is voor welke vloer. Alle materialen en machines zijn bestemd voor professioneel gebruik. Bijna iedere vloer kunnen wij behandelen met onze technieken.

Een goed advies evenals transparant zijn over de werkwijze vinden wij heel gewoon. Uw bedrijf is het visitekaartje, wilt u de werkzaamheden periodiek evalueren dan is dit mogelijk, we willen graag dat u tevreden bent en blijft over ons werk. Kwaliteit en kosten zijn voor ons belangrijk om zo een duurzame lange relatie op te bouwen met onze klanten. Is uw bedrijfspand groot dan maken we deelplannen, de frequentie en werkzaamheden kunnen we daarop aanpassen. Voor u betekent dit kwaliteit, efficiëntie en een aantrekkelijk tarief met maximaal resultaat.

Informeer naar de mogelijkheden om ook voor uw bedrijf of instelling een maatwerkoplossing te leveren.