Vloeronderhoud

Vloeronderhoud

Een mooie schone vloer is de eerste indruk van uw bedrijf als klanten u bezoeken. Ook voor de veiligheid van de werknemers is het belangrijk dat de vloer in iedere ruimte op de juiste manier wordt gereinigd, niet iedere vloer is geschikt voor dezelfde behandeling. Een productievloer vergt een andere behandeling dan een kantoorvloer. Citation Clean kan verschillende manieren verzorgen voor het onderhoud van uw vloer.

Een linoleumvloer is onverslijtbaar mits u het onderhoud op de juiste wijze laat uitvoeren. Het onderhoud kan bestaan uit het strippen (verwijderen van de oude waslaag) en het machinaal reinigen van de vloer. Nadat de vloer is gereinigd brengt Citation Clean een waslaag over de vloer aan.

Voor vloeren van natuursteen, marmer en bijvoorbeeld travatin doen we alle benodigde behandelingen die vereist zijn om weer een goed uitziende vloer te creëren. Reinigen, impregneren, polijsten, kristalliseren of slijpen zijn mogelijkheden om uw vloer er weer als nieuw uit te laten zien. Dit alles gebeurt met moderne machines en mensen die verstand van zaken hebben.

Ook het reinigen van tapijt kunt u door ons uit laten voeren, wij gebruiken hiervoor een aantal technieken. Droge poederreiniging is een van onze methoden om uw tapijt weer vlekvrij te krijgen. Na onze behandeling is het aan te raden om het tapijt te impregneren om snelle vervuiling te voorkomen. Ook de heetwater injectie gebruiken we om uw tapijt diep te reinigen. Hierbij wordt er heet water in het tapijt gespoten en direct weer opgezogen.

Bij Citation Clean bent u er zeker van dat uw vloer de behandeling krijgt welke nodig is. Of dit nu onderhoud of reiniging betreft, onze gespecialiseerde personeel weet precies welke behandeling nodig is voor welke vloer. Alle materialen en machines zijn bestemd voor professioneel gebruik. Bijna iedere vloer kunnen wij behandelen met onze technieken, neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken om ook uw vloer weer te laten stralen.