Werken bij

Werken bij…

Citation Clean Schoonmaakdiensten is een snelgroeiend bedrijf. Daarom zijn wij altijd op zoek naar nieuwe, enthousiaste mensen om ons team te versterken.
Medewerkers van Citation Clean Schoonmaakdiensten krijgen altijd een uitgebreide introductie. Die gaat over de bedrijfsfilosofie in zijn algemeenheid en ook over het schoon te maken object. Een medewerker krijgt eigen verantwoordelijkheid voor een object of pand, maar pas na deze uitgebreide introductie. Op die manier houden wij de kwaliteit van ons werk hoog.

Leerbedrijf
Als bedrijf en werkgever vinden wij het ook belangrijk dat (jonge) mensen een kans krijgen op de arbeidsmarkt. Dat vinden wij horen bij onze maatschappelijke verantwoordelijkheid. Daarom is Citation Clean Schoonmaakdiensten een erkend leerbedrijf geworden via Savantis. Dat verzekert mensen niet alleen van een gedegen bedrijfsopleiding, maar geeft ook aan dat kwaliteit een belangrijk kenmerk is van ons bedrijf.

Heb je interesse? Stuur je gegevens en je CV naar info@citationclean.nl

Vermeld daarbij of je vervoer hebt en zo ja wat voor vervoer. Geef ook aan welke dagen en tijden je kan werken.

Openstaande vacatures

Functie omschrijving:

Wij zijn op zoek naar een flexibele schoonmaker M/V voor diverse objecten zoals kantoorpanden, hotels, scholen enz..

Ben jij flexibel en heb je werkervaring met schoonmaken, neem dan telefonisch contact op met Citation Clean 013-8501216 of stuur een mail naar info@citationclean.nl

Filiaal : Oisterwijk
Werkregio : Tilburg – Oisterwijk
Opleiding : VMBO
Werkervaring : Schoonmaken
Werktijden : Wisselend
Loon/Salaris : Conform CAO Schoonmaak en Glazenwassersbranche.