Sanitairreiniging

Sanitairreiniging

Eén van de belangrijkste onderdelen van een bedrijf, het sanitair. Gebruikers van uw toilet of sanitair gaan er vanuit dat alles schoon en hygiënisch is. Verkleurde of niet goed schone toiletten of keukenruimten zijn een grote ergernis onder medewerkers en bezoekers. Ook voor de presentatie van uw bedrijf is dit van groot belang. Juist deze plekken wilt u altijd schoon en fris zien. Niet alleen voor het bedrijf, maar ook voor uw persoonlijke hygiëne.

De sanitaire schoonmaakdiensten van Citation Clean zijn de oplossing voor een professionele en uitgebreide schoonmaak van uw sanitaire ruimten. Niet alleen voor bedrijven, maar ook op evenementen en publieke ruimtes kunt u gebruik maken van onze diensten. Afhankelijk van uw persoonlijke wensen kunnen wij onze dienstverlening aanpassen aan uw budget. Citation Clean zorgt altijd voor een maatwerkoplossing. Wij ontzorgen uw bedrijf van sanitaire schoonmaak werkzaamheden.

Door het gebruik van de juiste schoonmaakmiddelen zorgen wij ervoor dat iedere dag het sanitair er schoon, fris en hygiënisch uit ziet. Geen gebruik van agressieve middelen die uw sanitair kunnen aantasten of de werking op een negatieve manier beïnvloeden. Dit is niet alleen goed voor uw bedrijf, maar ook voor onze medewerkers. Ook kleine details zoals de lichtknop zijn belangrijk in een sanitair ruimte, onderzoek heeft uitgewezen dat er tot twintig keer meer bacteriën in een sanitaire ruimte aanwezig zijn dan op andere plaatsen. Met de dienstverlening van Citation Clean behoort dit tot het verleden. Alle medewerkers van Citation Clean zijn gespecialiseerde schoonmakers die weten hoe een ruimte moet worden gereinigd en welke middelen daarbij gebruikt moeten worden. Door onze werkwijze wordt tevens de levensduur van uw sanitair verlengd, goed onderhoud is ten gunste van de levensduur. Uw kranen, toiletpot of andere keukenapparaten zijn weer als nieuw na een professionele schoonmaak van onze medewerkers. Informeer naar de mogelijkheden om ook voor uw bedrijf een maatwerkoplossing te leveren.