Sanitairreiniging

Sanitairreiniging

Eén van de belangrijkste onderdelen, het sanitair. Schoon en hygiëne is daar een must! Niet goed schone toiletten, keukens of kantines zijn een grote ergernis onder medewerkers en bezoekers. Ook voor de presentatie van uw bedrijf is schoon van groot belang. Juist deze plekken wilt u altijd schoon en fris zien. ook voor uw persoonlijke hygiëne.

De sanitaire schoonmaakdiensten van Citation Clean Schoonmaakdiensten BV zijn de oplossing voor een professionele en uitgebreide schoonmaak van uw sanitaire ruimten. Niet alleen voor bedrijven, maar ook op evenementen en publieke ruimtes kunt u gebruik maken van onze diensten. Afhankelijk van uw persoonlijke wensen kunnen wij onze dienstverlening aanpassen aan uw budget. Citation Clean Schoonmaakdiensten BV zorgt altijd voor  maatwerk.

Door het gebruik van de juiste schoonmaakmiddelen zorgen wij ervoor dat iedere dag het sanitair fris en hygiënisch is. Geen gebruik van agressieve middelen die uw sanitair kunnen aantasten of de werking op een negatieve manier beïnvloeden. Dit is niet alleen goed voor uw sanitair en het milieu, maar ook voor onze medewerkers. Ook de kleine details zijn belangrijk in een sanitair ruimte, onderzoek heeft uitgewezen dat er tot twintig keer meer bacteriën in een sanitaire ruimte aanwezig zijn dan op andere plaatsen. Met de dienstverlening van Citation Clean behoort dit tot het verleden. Alle medewerkers van Citation Clean zijn gespecialiseerde schoonmakers die weten hoe een ruimte moet worden gereinigd en welke middelen daarbij gebruikt moeten worden. Door onze werkwijze wordt tevens de levensduur van uw sanitair verlengd, goed onderhoud is ten gunste van de levensduur.

Een goed advies evenals transparant zijn over de werkwijze vinden wij heel gewoon. Uw bedrijf is het visitekaartje, wilt u de werkzaamheden periodiek evalueren dan is dit mogelijk, we willen graag dat u tevreden bent en blijft over ons werk. Kwaliteit en kosten zijn voor ons belangrijk om zo een duurzame lange relatie op te bouwen met onze klanten. Is uw bedrijfspand groot dan maken we deelplannen, de frequentie en werkzaamheden kunnen we daarop aanpassen. Voor u betekent dit kwaliteit, efficiëntie en een aantrekkelijk tarief met maximaal resultaat.

Informeer naar de mogelijkheden om ook voor uw bedrijf of instelling een maatwerkoplossing te leveren.